, ,
۱۳۹۳-۰۹-۰۲
شرکت خمیرمایه رضوی

شرکت خمیرمایه رضوی یکی از واحدهای تولیدی زیر مجموعه آستان قدس رضوی است که با درک نقش پراهمیت خمیرمایه در بهبود کیفیت نان و در نتیجه ارتقای سطح سلامت افراد جامعه، در اول تیرماه سال 1380 در کیلومتر 67 جاده مشهد - قوچان با تولید خمیرمایه تر (تازه) به عنوان اولین تولیدکننده این محصول در ایران رسما به بهره برداری رسید .

شرکت خمیرمایه رضوی با هدف تولید خمیرمایه تر و خشک و سایر فرآورده های موثر در تهیه نان و با استفاده از فناوری روز اروپا و بهره گیری از دانش و توانایی متخصصین داخلی توانست در این راستا گام های موثری را بردارد.
ظرفیت تولید این کارخانه 5 هزار تن است که سال آینده به 8 هزار و پانصد تن افزایش می‌یابد.
وی افزود: هم اکنون 50 درصد تولید این کارخانه در کشور مصرف و 50 درصد دیگر به 19 کشور جهان صادر می‌شود.

هدف از تاسیس این کارخانه تولید خمیرمایه تر و خشک و سایر فرآورده‌های موثر در تهیه نان، خرید و فروش ماشین‌آلات، مواد اولیه و افزودنیهای مجاز، مرتبط با تولیدات خمیرمایه جهت نان و فرآورد‌ه‌های غذایی – فروش داخلی و صادرات فرآورده‌های تولید شده و فعالیت در زمینه بهره‌وری از سایر تولیدت ممکن از ملاس، چغندر و نیشکر می‌باشد.

از افتخارات این شرکت میتوان
دریافت لوح و تندیس زرین استاندارد واحد تولیدی برتر کیفیت در سال 1382 در صنعت خمیرمایه از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان
دریافت لوح تقدیر از نمایشگاه توانمندی های بخش سلامت کشور در سال 1382 از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور
ISO 9001 – دریافت گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت 2000 در سال 1384 از توف نورد ایران

صادر کننده نمونه استان خراسان رضوی در سال 1385 و 1387

واحد صنعتی نمونه استان خراسان رضوی در سال 1385

واحد نمونه صنایع غذایی و بهداشتی استان خراسان رضوی در سال 1385 و 1386

واحد صنعتی نمونه کشور در سال 1386

دریافت لوح تقدیر روز صنعت و معدن در سال 1387 از وزارت صنایع و معادن

دریافت تقدیرنامه در برگزاری هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران در سال 1387 از وزارت کشور – خراسان رضوی

و دریافت گواهینامه حلال در سال 1387 را نام برد.

عناوین مرتبط:
بازدید خبرنگاران از شرکت نان قدس رضوی

[14.18]

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید